The Golfreis 2024: Golfresort Penina in Portugal

Hoewel we op dit moment nog genieten van een vriendelijk zonnetje, weten we allemaal dat de typische herfstbuien niet lang meer op zich laten wachten. Voordat je het weet, zijn de regenjassen en paraplu’s weer dagelijkse kost. Maar wat als je die herfst even kunt ontvluchten voor een warme golfervaring?

Met trots introduceren wij: THE GOLFREIS 2024! 🏌️

Deze reis wil je niet missen

Zonnig nazomeren: Terwijl Nederland zich voorbereidt op de herfst, kun je in Portugal nog heerlijk genieten van zomerse temperaturen en zonnige golfbanen.

Luxe en gemak: Niet alleen verblijf je in een 5-sterrenhotel, inclusief ontbijt in een tweepersoonskamer, maar er staat ook een auto voor je gezelschap klaar, waardoor je zorgeloos de omgeving kunt verkennen. Duik na je golfsessie in de luxe wellnessfaciliteiten van het hotel.

Professionele Begeleiding: Ga mee met gelijkgestemden en onder begeleiding van onze pro’s. Of je nu je handicap wilt verbeteren of gewoon van de golfsport wilt genieten, deze golfreis biedt het allemaal.

Combinatie van les en praktijk: Je krijgt niet alleen 10 uur golfles, maar gaat ook 5 keer de baan op om een kaart te lopen, allemaal onder deskundige begeleiding. Dit betekent dat je spel snel vooruitgaat en je handicap daalt.

Verbeter je handicap: De meegebrachte kaarten kunnen worden gebruikt om je handicap officieel te verbeteren. Het is dus dé perfecte gelegenheid om in een gezellige en professionele setting aan je golfvaardigheden te werken.

Toplocatie: De golfactiviteiten vinden plaats op het gerenommeerde Penina golfresort in Portimao, inclusief 3 adembenemende golfbanen.

Data voor 2024:

 • zondag 27 oktober t/m zaterdag 2 november 2024

Let wel, de golfreis is exclusief:

 • Vluchten tussen Nederland en Portugal
 • Toeristenbelasting
 • Toeslag eenpersoonskamer/luxe kamer
 • Gebruik van buggys in de baan (niet verplicht)

Prijzen:

 • Prijs bij bezetting tweepersoonskamer*: €995,- euro p.p. (niet ledenprijs: €1149)
 • Toeslag eenpersoonskamer: €275,- euro
 • Toeslag luxe kamer: €175,- euro

*) voor leden van ANWB Golf, Golfpark de Star, VIP-Golf en VIP Golf Academy

Hoe ziet de week eruit

OchtendMiddag
ZondagReizen & kennismaking9 holes spelen
Gezamelijke avonddiner (inclusief)
Maandag2 uur groepsles9 holes, optioneel 18 holes spelen
Dinsdag2 uur groepsles9 holes Pro-Am
WoensdagGehele dag vrij te besteden(optioneel) gratis extra golfles
Donderdag2 uur groepsles
1 uur privéles
9 holes Pro-Am
Vrijdag2 uur groepsles9 holes, optioneel 18 holes spelen
Zaterdag(optioneel) 2 uur groepsles
Reisdag, vrij te besteden

Uw golf professionals

Stefan Kohler

Stefan Kohler

Stefan Kohler, een van de vooraanstaande golf professionals van VIP Golf Academy, ons zal vergezellen tijdens deze golfreis! Stefan staat bekend om zijn diepgaande kennis en passie voor de sport. Onder zijn begeleiding krijg je niet alleen de kans om je techniek te verfijnen, maar beleef je ook meer plezier op de golfbaan. Zowel tijdens de lessen als op de golfbaan staat hij klaar om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Arthur van de Dool

Arthur van de Dool

Arthur van de Dool is als docent van de weekopleiding Level II en III bij de WGTF is hij verantwoordelijk voor het opleiden van de nieuwe generatie golfprofessionals. Bovendien dient hij als kerndocent bij ANWB Golf, waarmee hij zijn expertise en passie voor het spel deelt met een breed publiek.

Arthur’s benadering van golf strekt zich uit over alle aspecten; of het nu gaat om individuele coaching, het werken met groepen, of het begeleiden van teams. Met Arthur ben je verzekerd van een grondige, gepassioneerde en professionele begeleiding in de wereld van golf.

Een sfeer impressie

Veelgestelde vragen

De reis is inclusief ontbijt, lunch en diner is op eigen initiatief en rekening. (Met uitzondering het welkomsdiner op zondag)

U heeft verschillende opties voor uw maaltijden:

 • U kunt eten in een van de vele restaurants in het dorp.
 • Er is een buffet beschikbaar in het hotel.
 • Of u kunt op eigen initiatief ergens anders dineren.

Nee, u bent uiteraard vrij om te kiezen aan welke onderdelen van het programma u wilt deelnemen. Mocht u een les of rondje spelen willen overslaan vernemen wij dit wel graag. Wij kunnen een overgeslagen onderdeel niet restitueren.

Een buggy is ter plekke te reserveren afhankelijk van beschikbaarheid en onze starttijden

U beste kunt u uw eigen golfset meenemen, maar als u liever reist zonder uw set, zijn er, op basis van beschikbaarheid, ook golfsets te huur. Het huren van een golfset dient zelf (vooraf) te regelen. De prijzen en beschikbaarheid kunt u navragen bij het Penina golfresort.

De golfreis gaat enkel door bij voldoende animo en inschrijvingen.

Ja, u kunt kosteloos annuleren tot 4 weken voor de vertrekdatum. Als u na deze periode annuleert, wordt 100% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.