golfers2 e1653918834661

Bedrijfs- & Groepsuitjes

Golfpark de Star is de ideale locatie voor geslaagde bedrijfsuitjes of sportieve personeelsfeestjes. Kleine of grote groepen, ervaren of onervaren, iedereen beleeft plezier aan onze unieke mogelijkheden.

Dankzij onze ruime horeca en afgeschermde vergaderfaciliteiten is het ook mogelijk om een vergadering te organiseren, een (bedrijfs)presentatie te geven of een seminar te houden. Daarbij kunt u de bedrijfsuitjes bij Golfpark de Star aankleden naar uw wens. Ervaar het zelf, op Golfpark de Star worden uw bedrijfsuitje een ware belevenis!

golfer ANWB 1

ANWB Golf

Golfpark De Star heeft samen met de ANWB Golf en VIP Golf Academy een interessante golfcursus voor u ontwikkeld:

De golfschool op Golfpark de Star heeft sinds 2008 al meer dan 11.000 mensen opgeleid voor hun handicap 54 (voorheen GVB) bewijs.

Op een leuke, inspirerende en veilige manier leert y bij ons golfen. Onze professionele golfleraren zorgen in 2 dagen tijd dat alle benodigde aspecten van golf worden aangeleerd voor Golfhandicap 54.

U bent van harte welkom op 1 van onze 44 weekenden, de cursussen worden op diverse locaties in Nederland gehouden.

golfer 12

Groeps- & Privelessen

Op zoek naar een professionele en gezellige golfschool in de omgeving van Den Haag? Zoek niet verder! Bij VIP Golf Academy op Golfpark De Star ben je aan het juiste adres. Onze golfleraren zijn allemaal WGTF qualified en staan iedere dag voor je klaar om jouw golfspel naar een hoger niveau te tillen. Als preferred supplier van ANWB Golf, de grootste golfvereniging van Nederland, weten wij als geen ander hoe belangrijk structuur en training zijn om jouw golfvaardigheden te verbeteren.

Of je nu een beginner bent die zijn of haar Handicap 54 wil halen, of een ervaren speler die simpelweg beter wil gaan golfen, VIP Golf Academy heeft de juiste cursus voor jou. Beter golfen begint bij VIP Golf Academy op Golfpark De Star!